Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

vineri, 4 iunie 2010

Dieta cu cirese

Dieta cu cirese este un mod excelent de detoxifiere si in acelasi timp de slabire.

Ciresele pot insoti orice dieta echilibrata alcatuita din fructe, legume, lactate degresate, pui sau peste fiert sau la gratar.
Poti dedica exclusiv cateva zile cireselor. La micul dejun cirese, la pranz cirese, la cina cirese. In rest, doar apa plata.
Sfat! Nu incerca aceasta dieta mai mult de 2-3 zile.

Ciresele pot insoti orice dieta echilibrata alcatuita din fructe, legume, lactate degresate, pui sau peste fiert sau la gratar.

In fiecare dimineata bea suc de cirese proaspete. Sau mananca cirese crude (nu din compot). Creste zilnic cantitatea de cirese, astfel incat dupa 2 saptamani de dieta sa ajungi de la 100 g, cat trebuie sa consumi in primele zile, la 350-400 de grame. In acest moment vei consuma pana la masa de pranz doar cirese, fara niciun alt aliment. Consumul va fi fractionat in 3 parti. In final vei ajunge la aproximativ 500 grame de cirese consumate in timpul unei dimineti.

O ultima varianta de dieta ar fi aceea in care, pe langa dieta obisnuita, consumi progresiv cirese timp de 1-2 saptamani. Se incepe cu 0,5 kilograme si se ajunge la 1-1,5 kg pe zi.