Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

miercuri, 17 noiembrie 2010

Vrei sa traiesti mult? Atunci zambeste!

Oamenii care zâmbesc mai mult trăiesc mai mult, afirmă cercetătorii americani, care au analizat 230 de fotografii ale unor jucători din Liga de baseball americană.
În funcţie de expresiile din fotografii, sportivii au fost grupaţi în trei categorii: “nici un zâmbet”, “zâmbet parţial” şi “zâmbet larg”.

Cercetătorii au constatat că sportivii din prima categorie au decedat, în medie, la vârsta de 72,9 ani, cei din a doua categorie, la vârsta medie de 75 de ani şi cei din a treia categorie, la vârsta medie de 79,9 de ani. Rezultatele arată că emoţiile au o relaţie pozitivă cu sănătatea mintală, forma fizică şi longevitatea.

Nevasta te invata despre...


Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se va bucura cand te vede.
Nevasta te invata despre punctualitate: nu ma intereseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa.
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curul gol.
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni.
Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat!
Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul.
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca nu ai baut nimic?
Nevasta te invata despre geneza: inca nu sa nascut ala care sa dea in mine.
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc.
Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta!
Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos.

marți, 16 noiembrie 2010

Barbatii....sunt mereu discriminati !

- Femeile pot fi promovate pe criterii gen sani, coapse, fund. Barbatii trebuie sa aiba studii, experienta, competenta.
- In caz de dezastre, catastrofe, naufragii, femeile si copii sunt salvati primii. Barbatii intotdeauna la urma.
- Daca doua femei se imbratiseaza, se tin de mana, se saruta, stau impreuna, inseamna ca sunt bune prietene. Daca doi barbati fac asta, sunt poponari.
- Daca o femeie nu se descurca cu banii inseamna ca are o problema financiara. Daca este cazul unui barbat, atunci el este un incapabil, un ratat.
- Daca vrea sa faca sex femeia trebuie doar sa aleaga. Barbatul trebuie sa cucereasca.
- Daca o femeie nu satisface sexual un barbat, nu conteaza. El este oricum multumit. Daca un barbat nu satisface o femeie atunci el este un impotent.
- Daca o femeie naste, devine o sfanta. Barbatul ajunge sfant doar daca este rastignit pe cruce.
- Un barbat daca are o problema trebuie sa o rezolve ( ca d-aia e barbat). Femeia trebuie doar sa gaseasca un barbat.

Motive pentru care EA te-ar insela

Se estimeaza ca pana la 55% dintre femei si 60% dintre barbati au fost implicati cel putin intr-o aventura, in timpul casniciei. De ce? Iata cateva dinte cele mai frecvente motive care stau la baza infidelitatii.

1. Se simte singura

Ti s-a intamplat vreodata sa te afli intr-o camera plina cu oameni si totusi sa te simti singur? Ce se intampla atunci cand experimentezi aceeasi senzatie, dar de aceasta data camera este inlocuita cu propriul camin, iar oamenii sunt de fapt, partenerul?

Multe persoane trec prin aceasta stare de singuratate, chiar daca se afla in prezenta partenerului, iar acesta este unul dintre principalele motive din cauza caruia o femeie se arunca in bratele altui barbat. Lipsa de atentie, de intelegere, afectiune, nevoia de a fi ascultat, poate determina pe oricine sa caute tot acest confort sufletesc in alta parte.

2. Vrea sa se razbune

Ai inselat-o si ea a decis ca relatia voastra sa continue, in ciuda acestui “incident”. Nimic nu garanteaza insa ca toate sentimentele de durere si frustrare au disparut ca prin minune.

Cateodata, atat femeile cat si barbatii aflati intr-o astfel de situatie, vor dori sa ia atitudine. Cea mai simpla solutie? Plata cu aceeasi moneda. Mai mult, faptul ca acum este indreptatita si are toate motivele sa te insele vor anula sentimentele de vina pe care le-ar fi putut avea in alte circumstante.

3. Nu are incredere in ea


Simte ca nu ii acorzi suficienta atentie si nu faci nimic pentru a-i creste respectul de sine. La urma urmei, este esential sa ne simtim bine in pielea noastra si acest lucru se reflecta in tot ceea ce facem, Cine iti poate oferi incredere mai bine decat cel cu care ai pus bazele unei relatii si care te cunoaste?

Daca nu primeste aceasta reactie de la persoana care conteaza pentru ea cel mai mult, atunci va cauta sa vada daca inca mai poate exercita admiratie. Astfel, isi va indrepta atentia catre un alt barbat. Si daca are norocul sa gaseasca ceea ce nu reuseste sa obtina acasa, atunci nu te mira cand isi va face bagajele si va pleca.

4. S-a plictisit

Credeai ca doar barbatii se pot plictisi intr-o relatie sau de o anumita persoana? Poate ca femeile nu se exteriorizeaza atat de mult sau poate ca tu nu ai fost atent atunci cand ea iti spunea sa incercati sa va mai “revitalizati” un pic relatia, insa iata ca rutina a impins-o catre infidelitate.

Intr-adevar, o aventura va fi doar o solutie temporara, insa va fi suficient pentru a strica tot ceea ce mai ramas bun in relatia voastra. Poate ca un barbat este in stare sa treaca peste o o infidelitate, fara sa stea prea mult pe ganduri, insa o femeie va fi mult mai deschisa pentru a lua solutii extreme, daca nu se simte conforabil intr-o relatie, chiar daca trebuie sa riste tot ceea ce a construit anterior.

5. Rutina a luat locul iubirii

Discutiile voastre se rezuma la ce ati mai facut in timpul zilei, ce au mai facut copiii, cine plateste facturile, cine scoate cainele la plimbare, ce mancati. Si totusi, unde sunt acele discutii inflacarate pe care le aveati la inceputul relatiei voastre, cand pierdeati ore in sir facandu-va planuri, sperand, visand, adormind unul in bratele celuilalt?

Poate ca totul s-a schimbat de cand au venit pe lume copiii, de cand v-ati facut mai multe rate la banca etc. Insa toate aceste maruntisuri se aduna si o pot impinge pe ea in bratele altui barbat, pentru a simti ceea a ce a simtit si alaturi de tine, la inceput, pentru a evada din rutina.