Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

joi, 6 mai 2010

Greierele şi furnica

Primăvara
Furnica sapă, pune seminţe, face straturi.Apare greierele.
-Ce faci greieraşule?
-Merg la un tenis cu băieţii.
-Măi,măi!Să nu vii la iarna să-mi ceri mâncare,că nu ştiu ce-ţi fac!
-Da,da,bine...

Vara
Furnica adună,seceră,coseşte.Trece greierele cu o chitară sub braţ.
-Ce faci?
-Ma duc să cânt cu băieţii în parc.
-Să nu uiţi: de la mine să nu ceri de mâncare.

Toamna
Furnica culegea de zor,făcea dulceţuri,punea conserve.Trece greierele fluierând.
-Ce faci,mă?
-Uite ma duc la o bere cu băieţii.
-Bine mă, da la muncă nu vii până la iarnă?

Vine iarna
Furnica stătea în pridvor, înfofolită într-un şal şi cu un ceai fierbinte în mână, când vede o limuzină. Din ea coboară greierele.
-Ce faci greieraşule?
-Uite mă duc la Paris să cânt. Am avut succes cu chitara.
_Bine măi greieraşule, baftă şi dacă vezi pe unu'Topârceanu, zi-i că-mi bag picioarele în balada lui.

Vă doresc să trăiţi ca un greiere !

marți, 4 mai 2010

Distractie virtuala pentru copii si parinti

Daca te plictisesti iti recomand o distractie maxima. Intra in lumea Webkinz... te vei distra si tu si copilul tau.
detalii:
Animalutele de plus prind viata pe internet!....Poti cumpara aceste animalute din Kaufland sau de la Billa ( Valabil pentru cei din Piatra Neamt).Sunt si la Diverta dar nu-ti recomand...au preturi duble fata de Billa.

Fiecare animal Webkinz are atasat un cod secret ce poate fi descoperit dupa cumparare. Cu ajutorul lui, copiii se pot inregistra in Webkinz World (pe www.webkinz.com) alaturi de animalul ales, adica versiunea virtuala a jucariei cumparate.

Acolo pot avea grija de el, il pot imbraca, il pot duce la doctor, pot juca jocuri, pot participa la activitati educative variate sau pot vizita alti membrii Webkinz.
Inregistrarea in Webkinz World nu presupune divulgarea datelor personale ca adresa de e-mail, nume de familie sau numar de telefon.

Jocul ii prinde adesea si pe cei mari – de exemplu persoanele adulte care nu stapanesc foarte bine limba engleza au acum sansa sa isi perfectioneze cunostintele in timp ce copiii/nepotii lor abia o invata.

In spatiul virtual, micutii pot castiga proprii bani virtuali (numiti KinzCash) si alte bonusuri. Astfel copiii invata sa fie economi si, in acelasi timp, deprind responsabilitatea fata de un animal de companie: merg in magazine virtuale pentru a isi hrani pet-ul, il imbraca, ii pot decora camera, gradina in care pot creste legume si fructe, ba chiar il pot trimite si la studii.

Copiii invata astfel sa devina responsabili, sa aiba grija de un animal de companie si, cel mai important, isi pun la incercare inteligenta si creativitatea.

Daca vrei doar sa incerci sa vezi despre ce este vorba poti intra pe site: www.webkinz.com si poti in prima faza sa adopti un animalut care pe viitor ramane al tau ( adik si dupa ce cumperi alte animalute).Problema este ca esti limitat la anumite activitati cu animalul adoptat cum ar fi: nu poti sa-ti iei un job, sa mergi la scoala cu el, sa cumperi anumite articole sau sa participi la anumite jocuri.
Bafta multa si daca ai intrebari...tinem legatura!

In ce conditii mai merita sa-ti schimbi locul de munca?

In multe companii oamenii au fost demotivati

"Anul trecut angajatii s-au trezit cu un volum de munca mult mai mare cu aceiasi bani sau cu un pachet salarial mai mic. In acelasi timp in multe organizatii oamenii au fost demotivati, comunicarea interna lipsea, iar astfel acestia lucrau sub o presiune permanenta. In aceste conditii oamenii au strans frustrari si acestia sunt gata de a porni spre alte companii".
Integral in Curierul National