Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

luni, 24 mai 2010

Iubirea...

"Iubirea nu stie nimic despre trecut, nimic despre viitor; ea cunoaste numai prezentul. Inima nu are nici o notiune a timpului." (Osho)

"Daca barbatul are dreptul sa-si realizeze visele, femeia are, de asemenea, acelasi drept. Iar cand ati hotarat sa fiti impreuna, faptul de a nu calca in picioare visele celuilalt devine o datorie sacra." (Osho)

"Iubirea nu cunoaste gelozia, iubirea nu cunoaste nemultumirea. Iubirea este o profunda intelegere. Iubesti pe cineva - asta nu inseamna ca si celalalt la randul lui trebuie sa te iubeasca. Iubirea nu este un contract. Incearca sa intelegi ce inseamna iubirea" (Osho)

"Sexul este inceputul vietii, iar moartea este sfarsitul aceleeasi vieti; ele sunt asadar cele doua capete ale aceleeasi energii. Ele nu pot fi separate.
De ce sa nu traiti o viata in care sexul sa fie lipsit de experiente amare, gelozie si esecuri, in care sexul sa fie doar ceva amuzant, la fel ca orice alt joc, de ce sa nu fie un simplu joc biologic?
Daca jucati tenis nu inseamna ca trebuie sa jucati toata viata cu acelasi partener...
Viata ar trebui sa fie mai bogata. Este necesara doar putina intelegere si iubirea nu va mai reprezenta o problema, iar sexul nu va mai fi tabu" (Osho)

"Iubirea trebuie sa fie o relatie plina de prietenie, in care nimeni nu este superior, in care nimeni nu decide cum sa se desfasoare lucrurile, in care partenerii sunt pe deplin constienti ca sunt diferiti ; ca abordarea lor in ceea ce priveste viata este diferita, ca modul lor de viata este diferit, si cu toate acestea, diferentele se iubesc.
Nu incercati sa ceati ceva suprauman. Fiti umani si acceptati omenescul celuilalt, cu toate slabiciunile inerente naturii umane. Celalalt va comite probabil greseli ; tot asa cum comiteti si voi, si va trebui sa invatati : a fi impreuna inseamna a invata sa ierti, sa uiti, sa intelegi ca si celalalt este la fel de uman ca si tine.
Numai putina iertare..." (Osho)