Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

duminică, 23 mai 2010

De ce nu ti-ai gasit inca jumatatea?

Femeile spun ca majoritatea barbatilor buni sunt deja luati iar restul sunt gay. Barbatii spun ca toate femeile sunt ori materialiste ori prea usuratice. Insa ambii se inseala: a-ti gasi jumatatea depinde de tine, nu de ceilalti.

Expertii in domeniu asigura ca atat femeile cat si barbatii comit de fiecare data aceleasi greseli cand vine vorba de a-si cauta si gasi jumatatea. Una dintre cele mai frecvente si mari greseli este aceea ca cer imposibilul, asteapta partenerul viselor sale, ceea ce este foarte greu sau chiar imposibil de gasit.

Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile devin mai exigente in ceea ce priveste barbatul ideal, ceea ce este si normal. Problema intervine in momentul in care realitatea este depasita iar ele asteapta o persoana care nu exista.

Nu de putine ori, ceea ce o persoana asteapta sa gaseasca la o posibila “jumatate de portocala” nu este intotdeauna direct proportional cu ceea ce ofera. Spre exemplu, daca unul dintre cei doi intra in relatie din considerente materiale, il va considera pe celalalt un sprijin financiar ci nu un partener.

Bineinteles ca exista si o minoritate care reuseste sa isi gaseasca jumatatea cu care sa se potriveasca perfect in ciuda oricarui defect, insa unii considera acest lucru ca tinand de noroc, iar aceste cazuri raman totusi destul de rare.

Pentru a-ti putea gasi barbatul potrivit tie, este imperativ sa fii matura din punct de vedere emotional, sa stii ce vrei, sa nu mai atragi persoane problematice, sa adopti o atitudine pozitiva, sa ai stabilitate in viata si proiecte de viitor si, cel mai important, sa nu dezvolti o obsesie din a-ti gasi partenerul.

Astfel ca, inainte sa te mai implici intr-o relatie, tine minte urmatoarele lucruri pe care sa NU le faci:

1. Nu indeparta acele persoane care nu ti se par perfectiunea intruchipata;

2. Nu sta toata ziua in casa sperand ca o sa-ti pice prin tavan;

3. Nu frecventa locurile inapropiate socializarii (gen puburi, cluburi, etc);

4. Nu considera ca o viata poate fi implinita numai si numai alaturi de cineva;

5. Nu trai cu frica esecului;

6. Nu-ti pune sperantele unei relatii pentru toata viata in momentul in care cunosti pe cineva;

7. Nu comunica altfel decat direct pentru a nu lasa loc ambiguitatilor si neintelegerilor;

8. Nu te jena sa zici "nu".