Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

joi, 17 iunie 2010

Lenjeria barbatilor ... ce trebuie stiut !

Dupa ce te vei informa mai mult despre lenjerie, vei realiza curand ca trebuie sa ai grija de bijuteriile tale.

Inlocuieste vechea lenjerie
Conform unor statistici, unui barbat ii ia 8 ani de zile sa isi schimbe lenjeria. Odata ce o pereche de boxeri s-a rupt, sau tesatura s-a rarit, e timpul sa-i arunci la gunoi. Sa porti lenjerie rupta, e ca si cum ai sta pe o panta alunecoasa.

Fa-ti o colectie de lenjerie intima
Barbatii ar trebui sa aiba cel putin 10 perechi de chiloti. Cate o pereche pentru fiecare zi a saptamanii plus 2 perechi aditionale pentru noptile din weekend. Barbatii activi, cei care transpira in mod excesiv au nevoie de cateva perechi in plus, pentru a-si preintampina nevoile.

Gaseste-ti brandul potrivit

Este dificil sa gasesti un brand care sa se potriveasca perfect nevoilor tale: sa iti tina bijuteriile la locul lor, fara a fi prea stramti sau prea largi. Cand ai gasit brandul perfect tie, iti recomand sa ii ramai fidel. Mai mult de atat nu te limita la un singur stil. Este bine sa ai o varietate, potrivite diferitelor activitati.

Spala-ti lenjeria de fiecare data
Stiai ca lenjeria murdara poarta pana la 1 g de materie fecala? Dezgustator. De aceea nu trebuie sa porti mai mult de o zi o pereche de boxeri sau orice alta lenjerie, care va fi spalata dupa fiecare purtare.

Nu purta boxeri sub pantaloni
Boxerii isi au locul lor in garderoba ta. Sunt foarte buni pentru a dormi in ei, dar si cu blugi. Pantalonii de costum au nevoie de ceva mult mai rafinat decat boxerii.

Data viitoare cand te imbraci, nu uita un lucru: cu cat lenjeria ta intima arata mai bine, cu atat sansele tale ca ea sa ti-i dea jos mai repede sunt mai mari.