Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

vineri, 4 iunie 2010

Dieta cu rosii

Dieta cu rosii este foarte simpla: bea zilnic suc de rosii proaspete si consuma la cel putin una dintre mese o mancare preparata din rosii.

Poti pierde pana la 2 kilograme in 3 zile daca urmezi urmatorii pasi:

- Micul dejun 2 rosii felicate sau un pahar de suc de rosii.
- Pranzul o salata de rosii cu branza de soia pregatita cu putin ulei de masline si lamaie.
- Cina: salata de rosii cu soia, cu putina verdeata sau frunze de menta.
- Inainte de culcare, un pahar de suc de rosii.

Daca ti se pare greu sa respecti aceasta dieta, incearca o varianta mai soft. Inlocuieste una dintre mese cu un preparat din rosii. Sa fim inventive:
- salata de rosii cu putin ulei de masline, oregano sau marar.
- supa de rosii din 3 conserve de rosii, 3 morcovi, 3 teline si 3 legaturi de patrunjel. Totul se toaca si se caleste in 3 linguri de ulei. Se adauga cele 3 conserve de rosii si se lasa la fiert. La final se presara patrunjelul tocat marunt.
- Bruschetti: ungi 2 felii de paine integrala cu rosii tocate marunt pe care le-ai amestecat cu putin ulei de masline si verdeata.

Pentru pranz poti prepara pui la gratar pe care sa il servesti cu un sos de rosii. Sosul de rosii il poti face chiar tu, nu este nevoie sa il cumperi din comert. Marunteste rosiile, adauga ulei, sare si piper si gata sosul.

Pentru seara, ce ai spune de niste rosii umplute cu branza de vaci? Pentru a fi si mai gustoase, adauga in branza de vaci putin ardei rosu si orneaza cu verdeata.
Intre mese, bea cat mai mult suc natural de rosii.