Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

sâmbătă, 5 iunie 2010

Defectele barbatului de 30 de ani

Iubim indiferent de varsta. Iubim diferit la fiecare varsta. Iubim pentru ca putem sa o facem. Iubim barbatii pentru ca altfel nu se poate. Iubim un singur barbat pentru ca nu am putea altfel. Un singur barbat ne iubeste pentru ca nici el nu ar putea intr-un alt fel. Iubim pentru ca, dintre toate motivele existente si inexistente de pe acest pamant, asta stim sa o facem cel mai bine.

Se spune ca, atunci cand o femeie schimba prefixul, devine mult mai atragatoare. Determinarea, intelepciunea si frumusetea ei de la 30 de ani cuceresc mai mult decat tineretea si inocenta unei tinere de 20. Experienta si feminitatea sunt atuurile femeilor care, in timp, au invatat sa iubeasca, sa sufere, sa piarda si apoi sa renasca. Nu se stie, insa, daca la fel se intampla si in cazul barbatilor de 30 de ani.


Despre barbati se spune ca, ajunsi la aceasta varsta, incep sa vada altfel viata si femeia. Fie incep sa traiasca periculos, recuperand timpul pierdut, poate, in adolescenta, fie ajung sa se gandeasca mult mai frecvent la intemeierea unei familii, iesirile cu prietenii sau aventurile pasionale de o noapte nemaifiind o alternativa.

Da, poate ca la 30 de ani suntem cu totii maturi, impliniti si gata sa ne asumam legaturi pe care le simtim din ce in ce mai necesare sau de a incepe sa experimentam lucruri la care odata doar visam. In ambele cazuri, insa, barbatii de 30 de ani pot cadea prada unor greseli fatale ce ii arunca in ridicol sau, dupa caz, in dezamagire.

Inlocuieste iubirea cu convenienta

Nu spune nimeni ca trebuie toti sa asteptam sufletul pereche, jumatatea ideala sau povesti pasionale de dragoste. Uneori, in viata, iubirile domoale, dar sincere, au fost cele care au rezistat probei timpului. Totusi, nu e de preferat nici sa privim casatoria ca pe o afacere in care deadline-ul este deja stabilit. Unii barbati de 30 de ani ajung sa aiba cerinte foarte clare si stricte in ceea ce priveste viitoarea lor partenera. Nu isi mai doresc sa o cunoasca, cu adevarat, judecand totul la rece si alegand o partenera realizata profesional, sanatoasa si draguta pentru a da bine in societate. Casatoriile de convenienta au rezistat pana in zilele noastre, ascunzandu-se sub masca unor relatii caldute si multumitoare. Cu toate astea, diferentele si frustrarea vor iesi intr-o zi la iveala distrugand intr-un fel sau altul un cuplu care odata se dorea a fi o familie.

Lasa tabieturile sa intervina in relatie
In timp, ajungem sa avem unele deprinderi sau obisnuinte de care nu ne putem dezlipi prea usor, chiar daca stim ca intr-un fel sau altul ii lezeaza pe ceilalti. Daca in cazul femeilor de 30 de ani problema majora pare a fi constituita de pretentiile exagerate, un barbat cu greu se va desprinde de tabieturile sale, lasandu-le, poate, sa erodeze in timp relatia cu o femeie.

Devine prizonierul obisnuintei
Barbatii nu se gandesc de prea multe ori la dragoste si la gasirea partenerei ideale asa cum fac femeile. Ba mai mult, atunci cand dragostea intarzie sa apara la orizont, ei nu asteapta cuminti, ci se avanta in relatii 'temporare' ce, in timp, se transforma in unele serioase. Si atunci, in clipa in care se simte presat de varsta si de necesitatea formarii unei familii, va alege solutia cea mai la indemana: casatoria cu cea de langa el. In cazul in care legatura nu se bazeaza doar pe atractie fizica sau pe convenienta, acest pas ar putea sa nu fie, totusi, unul gresit. Insa, exista si aici situatii in care frustrarile isi vor face simtita prezenta.

Cad prada tentatiilor
Pentru cele mai multe femei, cea mai mare provocare o constituie un barbat matur, realizat din punct de vedere financiar si profesional si sigur pe el. Multi barbati au recunoscut faptul ca, ajunsi la 30 de ani, au inceput sa aiba mai mult succes decat la 20. Si atunci, cei care, desi in relatii serioase, nu erau foarte siguri pe sentimenele lor, au inceput sa isi traiasca 'o a doua adolescenta' renuntand foarte usor la partenerele lor de cursa lunga.

Devin plictisitori
S-au dus vremurile in care organizau petreceri surpriza sau se urcau in primul tren calatorind spre aventura vietii lor. Multi barbati devin comozi dupa 30 de ani si uita un detaliu foarte important: acela ca o femeie si o relatie se intretin cu mici suprize care fac diferenta. Fie considera ca aceste escapade nu isi mai au locul pentru noul lor statut, fie se lasa prinsi prea tare de viata profesionala. Nimeni nu isi doreste langa el o persoana plictisitoare care uita deseori sa traiasca, asa ca nici barbatul ajuns la 30 de ani si care confunda seriozitatea cu banalitatea nu va fi deloc o partida prea atractiva.

Nu toti barbatii de 30 de ani sunt la fel
Unii stiu sa se maturizeze frumos, iau de la viata exact ce trebuie si se feresc de tentatii sau capcane. Altii, insa, uita cum sa traiasca si gandesc ca femeile vor fi cucerite doar la auzul cuvantului 'casatorie'. Nu e de fiecare data asa. Tu ai intalnit astfel de barbati ce te-au determinat sa te indrepti chiar si cu gandul la pustii de 25 sau tot mai crezi ca cei de 30 de ani sunt 'the perfect match'?

Articol realizat de Marina Rasnoveanu