Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

vineri, 25 iunie 2010

Una din cinci femei se ingrasa dupa primul an de casatorie

Femeile acordă importanţă aspectului fizic cu câteva luni înainte de a se căsători, dintr-un motiv de cochetărie: pentru a încăpea în rochia de mireasă.

Femeile nu mai sunt preocupate de silueta lor după primul an de căsătorie, relevă un studiu britanic. Luarea în greutate începe chiar în prima lună de mariaj, iar după un an de căsătorie una din cinci femei ajunge să se îngraşe cu până la 9,5 kilograme.Pentru a ajunge la acestă concluzie, o companie de iaurt a intervievat 3.000 de femei măritate despre felul în care le-a schimbat căsătoria mentalitatea sau felul de a fi. Rezultatele au arătat că femeile măritate nu mai sunt preocupate de felul în care arată, iar luarea în greutate după puţin timp de la căsătorie nu pare să fie o problemă.

În plus, 42 la sută dintre participantele la studiu au răspuns că, după ce au făcut marele pas, se simt mult mai relaxate faţă de soţ, şi nu refuză să mănânce ori de câte ori au ocazia. În acelaşi timp, 22 la sută dintre voluntare au răspuns că după ce relaţia lor a devenit oficială nu au mai simţit nevoia să îşi impresioneze partenerul de viaţă. Plictiseala şi stresul reprezintă principalul motiv pentru care 36 dintre femei s-au îngrăşat după ce şi-au pus verigheta pe deget, iar mâncarea devine astfel un mod de exprimare a frustrărilor şi de auto-consolare.
Talia de viespe contează până la căsătorie

Studiu mai arată şi faptul că femeile acordă o importanţă deosebită aspectului fizic cu câteva luni înainte de a se căsători. Motivul este acela de a încăpea în rochia de mireasă. Interesul pentru aspectul fizic scade şi datorită siguranţei oferite de statutul matrimonial. Faptul că s-au căsătorit le oferă femeilor un plus de siguranţă; odată ce s-au măritat, şansele de a fi părăsite de soţ, pe motiv că s-au îngrăşat, sunt reduse.