Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

marți, 8 iunie 2010

101 intrebuintari pentru rochia de mireasa

Un american parasit de sotie a gasit 101 de intrebuintari pentru rochia ei de mireasa...de la mop la sperietoare de ciori si filtru de cafea

Ce poti face cu rochia de mireasa? O porti purta in ziua nuntii. Si apoi? Un american a descoperit ca o poti transforma in mop, in jucarie pentru caini, filtru de cafea si subiect pentru intreaga presa de peste Ocean.

Dupa o relatie de 17 ani, Kevin Cotter si-a privit inmarmurit sotia cum iese pe usa, hotarata sa nu se intoarca niciodata. Americanul a descoperit ca femeia a lasat un singur lucru in urma – rochia ei de mireasa. Aceasta i-a si transmis inainte sa demareze ca poate sa faca ce vrea cu ea. In timpul unei mese in familie, cumnata sa i-a spus ca sunt 101 de feluri in care sa intrebuinteze rochia respectiva.

Kevin nu a stiut pe moment ce ar putea face, dar curand ideile au inceput sa curga. De aici, a urmat un brainstorming intre prieteni si cele mai nebunesti idei au prins contur. Primele incercari au fost in aer liber: rochia a functionat perfect ca fata de masa, ca husa pentru gratar si ca sperietoare de ciori, capul figurinei fiind o masca Darth Vader. Cu fotografii si texte pentru fiecare in parte, barbatul a lansat blogul myexwifesweddingdress.com (in traducere “rochia de mireasa a fostei mele sotii”).

Site-ul a avut un succes fenomenal, peste 400.000 de utilizatori unici vizitandu-l si expunandu-si propriile idei. Experimentele lui Kevin au facut deliciul presei americane iar mesaje de incurajare a primit din Germania, Olanda, Australia, Brazilia, Taiwan, Polonia etc. Printre ideile incercate s-au mai numarat: rochia de mireasa pe post de saltea pentru yoga, ata dentara din fibra rochiei, acoperitoare pentru bradul de Craciun, Pinata, plasa de pescuit, sac de cartofi si lista continua. Conform MNSBC, dupa ce Kevin a devenit celebru pentru utilizarea rochiei, fosta sotie i-a cerut insistent sa inceteze si i-a recomandat terapie.

Acum situatia s-a inversat. Daca fosta sotie a ramas cu nervii, barbatul a primit inclusiv o oferta sa scrie o carte despre toata aceasta experienta.