Incearca retete usoare si rapide !

Citeste bancuri noi si bune !

Afla totul despre catei si pisici !

Articole interesante din urmatoarele categorii :

luni, 31 mai 2010

Joburi nestresante si bine platite

Daca te numeri printre miile de oameni care isi cauta un loc de munca la ora actuala, probabil ca visezi la un job bine platit, dar care sa nu te solicite foarte mult. Suna prea bine ca sa fie adevarat... sau nu?

Chiar nu trebuie sa fii neurochirurg, pilot sau broker ca sa aduci acasa tona de bani, ci exista si alte meserii bine platite si usoare in acelasi timp.

Maseuza

Meseria de maseur este una extrem de relaxanta pentru majoritatea practicienilor, iar tu te potiu numara printre ei daca, bineinteles, nu te deranjeaza sa mangai spatele unui strain. Ca maseuza vei lucra singura, iti vei face singura programul, toti banii castigati vor fi ai tai, iar in plus vei beneficia si de aromele antistres ale lumanarilor si uleiurilor terapeutice. Gandeste-te un pic: toata ziua nu vei auzi decat o muzica relaxanta si sunetul linistitor al valurilor marii... suna bine, nu-i asa?

Fizioterapeut
Desi fizioterapeutii sunt incadrati in sistemul medical, ei se bucura de cateva avantaje unice fata de alti medici si asistente. In primul rand, fizioterapeutii au programul flexibil si nu lucreaza noaptea, si in al doilea rand, ei lucreaza foarte mult si pe cont propriu, adica nu au un sef care sa le respire in ceafa in timp ce lucreaza.

Inginer software

Daca esti un tocilar cu simt tehnic si cauti o cariera nestresanta, alege drumul ingineriei de soft. Inginerii software proiecteaza si testeaza o varietate de software-uri, de la jocuri pe computer pana la sisteme de operare si aplicatii business. In zilele noastre, multi dintre ei lucreaza de acasa, deoarece treaba lor poate fi facuta de oriunde.

Traducator tehnic
In aceasta epoca high-tech se nasc gadget-uri noi aproape zilnic, si cineva trebuie sa scrie despre ele. Aici apare munca traducatorului tehnic. Desi uneori el se confrunta cu deadline-uri, in general are un program flexibil si un spatiu de munca linistit si confortabil. Deoarece traducatorii nu au nevoie decat de telefon si computer, ei lucreaza de obicei de acasa.

Autor articol:Nuage